Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Arhiva

Dupa cum este bine stiut mutarile de birouri sunt un proces complex si de multe ori acestea implica si nevoia de a depozita arhiva. Tocmai pentru a facilita procesul de mutare dar si pentru a nu incarca noul spatiu in care are loc mutarea, noi va oferim spatii special concepute si utilate pentru a depozita documentele respective. Spatiile noastre intrunesc toate conditiile pentru o depozitare sigura si sunt prevazute cu sisteme de alarma si supraveghere dintre cele mai bune.

Mutari / Relocari / Transport Arhiva

Serviciile oferite de noi sunt urmatoarele:

asistenta la impachetarea documentelor si colectarea acestora;
• depozitarea “arhivei fara miscare:, “arhivei statistice” si a materialelor consumabile si promotionale;
administrarea efectiva a fondului arhivistic depozitat;
distrugerea documentelor arhivate cu termene de pastrare depasite.

Va oferim servicii dintre cele mai bune la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, aveti garantia unui lucru bine facut.

Pentru a beneficia de maximul a ceea ce va putem oferi in materie de depozitare a arhivei, este important sa cunoastem volumul de documente ce urmeaza a fi depozitate dar si durata de pastrare a acestora. In acest fel, veti putea beneficia si de reduceri de costuri.

De altfel, am gandit fiecare pas in asa fel incat sa venim in ajutorul dumneavoastra si sa va facilitam procesul de mutare sau relocare. Pentru noi, dumneavoastra, clientul nostru sunteti foarte important si tocmai din acest motiv can acordam atentie maxima atat dumneavoastra cat si nevoilor pe care le aveti. Tocmai din acest motiv va stam la dispozitie si va oferim raspunsuri la orice intrebare pe care o aveti in ceea ce priveste serviciile noastre precum si asistenta pe tot parcursul mutarii si relocarii.

Cu noi, scapati de orice stres pe care l-ar putea implica mutarea, relocarea sau transportul si aveti garantia ca intregul proces de mutare va fi realizat cat mai repede cu putinta.

Cotatie Gratuita OnLine