Servicii de mutari, relocari si transport
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Mutari, Relocari si Transport

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul mutarilor si relocarilor, suntem una dintre companiile de renume din acest domeniu, care iti va oferi, in calitate de client al acesteia, servicii de inalta calitate, profesionalism si garantia ca fiecare mutare va fi executata corespunzator. Tot ce trebuie sa faci este sa ne specifici nevoia ta in materie de mutare sau depozitare, iar noi vom avea grija sa duca la bun sfarsit intregul proces. Iti oferim mutari realizate in cele mai bune conditii si cu maxima atentie. Ba mai mult, avem grija ca aceste mutari sa fie exact pe placul tau, al clientului nostru.

Mutari, Relocari si Transport, Mutari in Bucuresti

De altfel, noi stim ca fiecare mutare este unica si tocmai de aceea avem in vedere fiecare nevoie a dumneavoastra, pe care incercam sa o intelegem, ca, mai apoi, sa realizam mutarea intr-un mod cat mai placut pentru dumneavoastra si cu tot profesionalismul posibil, iar toate acestea la un pret cat mai rezonabil. Ceea ce inseamna ca, daca doriti sa va schimbati locuinta sau v-ati luat o casa noua, va mutati in interes de serviciu in strainatate, noi venim in intampinarea serviciilor dumneavoastra si va oferim servicii integrate de mutari care includ:

evaluare prin telefon, online sau la domiciliu si bineinteles, consiliere gratuita;
• solutii de relocare;
• impachetare si despachetare a bunurilor;
• demontare si remontare a mobilierului sau a obiectelor conexe;
• incarcare si descarcare cu echipele noastre.

Oferta noastra de servicii este variata atunci cand vine vorba de impachetarea bunurilor si obiectelor dumneavoastra. Va punem la dispozitie cele mai bune materiale pentru impachetarea obiectelor, alaturi de o echipa cu experienta in acest domeniu. Fiecare bun sau obiect este manevrat si impachetat cu grija in cutii anume concepute pentru acest lucru, cutii ce pot fi achizitionate din magazinul nostru virtual. In plus, sunt folosite materiale de protectie cum ar fi folia cu bule. Totusi, trebuie retinut un aspect important cutiile pe care vi le punem la dispozitie sunt doar pentru procesul de impachetare, pastrarea acestora atrage dupa sine costuri aditionale. In cazul in care aveti cutiile necesare impachetarii obiectelor dumneavoastra, nu mai trebuie sa platiti pentru acestea, dat fiind faptul ca numai suntem noi cei care vi le vom furniza, ci doar cei care va ajutam cu impachetarea.

Astfel, ne ocupam cu grija si atentie de mutari si relocari, avand, totodata in prim plan intelegerea fiecarei nevoi pe care o aveti in acest sens.

Cotatie Gratuita OnLine