depozitare mobila
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Depozitare Mobila

Compania noastra are in permanenta in vedere nevoile dumneavoastra, a clientilor nostri si tocmai de aceea va pune la dispozitie spatii special amenajate pentru depozitare mobila si a diverselor articole de mobilier.

Va oferim spatii care sa va ofere garantia ca mobila dumneavoastra va fi depozitata in siguranta si ca aceasta nu va suferi nicio deteriorare.

Procesul de depozitare mobila va fi unul usor si lipsit de probleme pentru dumneavoastra decat in cazul in care veti depozita in spatii necorespunzatoare mobila dumneavoastra. Noi avem grija sa va asiguram conditiile necesare pentru depozitare si in plus ne luam angajamentul ca mobila sau oricare alt obiect ce se afla la noi nu va avea de suferit. Suntem atenti si tratam fiecare obiect in parte cu maxima atentie, tocmai pentru a va garanta o depozitare sigura si de cea mai inalta calitate. Astfel, mobila dumneavoastra va ramane intacta pe toata perioada in care aceasta se afla la noi. Cu noi, depozitarea nu va mai fi o corvoada pentru dumneavoastra.

Depozitare Mobila in depozite prevazute cu sisteme de supraveghere 24/24h.

Mobila depozitata va fi impachetata in folii de carton si paturi speciale pentru mutari si relocari, folie stretch si folie cu bule pentru a impiedica afectarea mobilerului in timpul manipularii si transportului bunurilor catre si dinspre depozitele noastre. Transportul mobilei este si acesta realizat cu ajutorul vehiculelor special concepute.

In acest fel, procesul de depozitare mobila va fi realizat in conditii de maxima siguranta, care sa previna orice fel de deteriorare a acesteia si ca, in final, dumneavoastra, clientul nostru sa fiti multumit.