Mutari si Relocari Servere sau ATM-uri
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Mutari Servere / ATM-uri

Compania noastra ofera si servicii ce au in vedere mutarea unor echipamente grele precum serverele si ATM-urile. In acest caz, se are in vedere manipularea cu grija a acestor articole ce urmeaza a fi mutate.

Relocari de Echipamente grele si IT, Mutari Servere si ATM-uri


Relocari Echipamente ITOferim servicii de mutari rackuri, servere, blade-uri, surse neintreruptibile de tensiune (ups-uri), calculatoare, indiferent daca sunt la nivel local, national sau international. Tarifele sunt calculate in functie de greutate, volum, distanta la care urmeaza a fi transportate (atunci cand este cazul) dar si de efortul depus pentru transportarea acestora (de exemplu, transportarea de la un etaj la altul, acces in cladire, folosirea liftului). In plus, avem incluse si servicii ce prevad demontarea rackurilor pentru a putea fi transportate, cat si servicii de asamblare.

Totusi, pentru a beneficia de o cotatie cat mai precisa, cel mai bine este sa ne solicitati acest lucru. Un reprezentant al companiei noastre va realiza o estimare gratuita a echipamentelor ce necesita a fi mutate.

Cotatie Gratuita OnLine