Serviciile noastre

Mutari, Relocari

Ne ocupam cu succes de mutarile si relocarile dumneavoastra. Va oferim servicii de mutari si relocari de inalta calitate, profesionalism si garantia ca fiecare mutare sau relocare va fi realizata in mod corespunzator. Suntem prezenti atat la nivel local, national, cat si international.

Transport mobila

Transportul mobilei dumneavoastra, fie ea din interiorul locuintei sau al biroului nu a fost nicicand mai simplu decat acum. Va oferim suportul tehnic si uman de care aveti nevoie pentru transportul mobilei, cat si garantia ca mobila dumneavoastra va fi transportata in siguranta.

Logistica

Va punem la dispozitie logistica necesara pentru mutari sau relocari perfecte. Astfel, nu mai aveti niciun motiv de ingrijorare si va puteti bucura in voie de noua locuinta sau de noul birou. In plus, va asiguram materialele necesare impachetarii, depozite sigure  si o echipa de profesionisti.

Depozitare

Va oferim spatii pentru depozitarea mobilei din locuinta, cat si a celei de birou. Acestea sunt prevazute cu sisteme de supraveghere si se afla in Bucuresti. Depozitarea mobilei, a bunurilor si obiectelor personale sau a arhivei nu va mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra.

Eliberari locuinte

Oferim servicii de eliberari locuinte, care sa-ti usureze munca atunci cand te pregatesti de renovarea locuintei sau cand treci prin diverse mutari. Iti eliberam locuinta de tot mobilierul greu de mutat si asiguram o buna pastrate atat a articolelor de mobilier, cat si a tuturor bunurilor personale.

Reciclare / DEEE

Consideram ca protejarea mediului este un aspect important si tocmai din acest motiv firma noastra va pune la dispozitie diverse modalitati de reciclare. Astfel, cu ajutorul nostru puteti recicla o gama variata de produse, de la baterii pana la obiecte de mari dimensiuni cum ar fi cele electrocasnice.