depozitare obiecte sau bunuri
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Depozitare Obiecte / Bunuri

Compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra si va ofera solutii de depozitare pentru obiectele si bunurile pe care le detineti. In acest sens, depozitam bunuri personale, bunuri generale, seifuri, piane, echipamente IT si echipamente de comunicatii.

Depozitare Obiecte sau Bunuri in Depozitul nostru sigur si permanent supravegheat de 1500 m2 din Bucuresti - Sector 3 - Incinta Faur (pentru persoane fizice sau companii)

Oferim conditii optime de depozitare, cat si garantia ca bunurile sau obiectele dumneavoastra nu vor avea in niciun fel de suferit, indiferent de care este natura acestora. In plus, aveti posibilitatea de depozitare obiecte sau bunuri personale cum ar fi: imbracaminte, incaltaminte, vesela, tacamuri, obiecte sanitare si de uz casnic, farduri, articole de bucatarie, anvelope, jucarii si lista poate continua. Indiferent de tipul obiectului sau al bunului pe care doriti sa-l depozitati, la noi veti gasi solutia potrivita si adaptata nevoii dumneavoastra.

De altfel, ne ocupam de depozitarea obiectelor si abunurilor ce au atat provenienta privata, cat si a acelor ce apartin firmelor, companiilor, persoanelor fizice, bancilor sau diverselor persoane ce desfasoara activitati comerciale. Suntem pregatiti sa raspundem oricarei nevoi in materie de depozitare obiecte, oferind in acelasi timp si o depozitare sigura datorita sistemelor de alarma si supraveghere de care dispunem.

Si, pentru ca ne dorim sa avem toata grija de tine, clientul nostru, oferim garantie pentru bunurile depozitate la noi. Totusi, un lucru este esential de retinut: nu pot fi depozitate alimente. In plus, mizam pe o communicare permanenta intre tine, clientul nostru si noi. Ceea ce inseamna ca trebuie sa cunoastem continutul a ceea ce doresti sa depozitezi pentru a-l putea depozita corespunzator, dar si pentru a sti cum sa-l protejam.