Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Servicii de Repatriere mobilier, imbracaminte, masini

Venim in ajutorul celor care au nevoie de servicii de repatriere. Astfel, ne ocupam de repatrierea persoanelor care au avut contract de munca sau au avut resedinta in afara tarii. Avem grija ca mobila, masina, imbracamintea si incaltamintea sa fie repatriate cu cea mai mare grija catre noua dumneavoastra locuinta sau catre orice destinatie spre care acestea trebuie sa ajunga.

Servicii de Repatriere, Restabilire domiciliu in Romania

Acordam atentia necesara fiecarui bun sau obiect astfel incat acesta sa ajunga cu bine la destinatia specificata de dumneavoastra, clientul nostru. Ceea ce inseamna ca misiunea noastra nu se incheie pana ce acest aspect nu a fost indeplinit cu succes. Dorinta noastra este aceea de a va oferi un serviciu de calitate menit sa va aduca in conditii optime obiectele, bunurile si valorile pe care le trimiteti prin noi pe teritoriul Romaniei.

Serviciile noastre de repatriere includ:

consiliere referitor la formalitatile de repatriere in scutire de taxe vamale;
reprezentare in vama;
• servicii complete de mutare si relocare a bunurilor personale si a masinii;
transport international si door to door.

Cu noi, aveti garantia ca repatrierea va fi realizata cu succes, cu un efort minim si rezultatele asteptate. Ne luam, in acelasi timp si angajamentul ca serviciul oferit de noi este unul de calitate, asumandu-ne orice raspundere pe care procesul de repatriere al bunurilor dumneavoastra o ridica.

Cotatie Gratuita OnLine