depozitare in conditii optime pentru arhiva
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Depozitare Arhiva

Va oferim servicii de depozitare arhiva pentru a scapa de orice stres pe care aceasta l-ar putea crea. Documentele dumneavoastra vor fi inventariate si atent ordonate pentru a le gasi cat mai rapid.

Depozitandu-va arhiva la noi aveti parte de urmatoarele beneficii:

costuri reduse;
• depozitare realizata in cele mai bune conditii de depozitare, care, in acelasi timp se afla in conformitate cu normele specifice si respecta conditiile de umiditate, ventilatie si temperatura;
• garantia ca arhiva dumneavoastra este depozitata in siguranta.

De asemenea, depozitele noastre sunt special concepute pentru a va depozita arhiva, intrundind urmatoarele:

rafturi speciale si rezistente;
• sisteme de alarma si monitorizare permanenta;
confidentialitate;
personal profesionist, calificat.

Depozitare Arhiva in depozitul nostru din Bucuresti

Depozitul nostru din Bucuresti este suficient de incapator pentru bunurile dumneavoastra si indeplineste normele de siguranta pe care un astfel de spatiu le implica, mai ales atunci cand vine vorba de documente si acte. Acesta dispune de sisteme de supraveghere, dar si de sisteme de ventilatie si de protectie impotriva apei si a umezelei. In plus, pentru a mentine in ordine fiecare document si act, acesta este prevazut si cu rafturi, care pot sustine o cantitate destul de mare de documente de orice fel.

Ne-am gandit la toate si in plus ne-am luat toate masurile de siguranta, pentru ca depozitul sa fie in concordanta cu cerintele dumneavoastra si pentru a beneficia de garantia ca niciunul dintre documentele pe care ati ales sa le lasati in cadrul sau nu va avea de suferit in niciun fel.

Astfel, suntem o companie specializata in depozitare arhiva, gata sa raspunda pana si celor mai exigenti dintre clienti. Arhiva dumneavoastra va fi depozitata pana ce-si incheie ciclul de viata, mai exact perioada legala de viata. Apoi, arhiva va intra intr-un proces de distrugere nu inainte ca dumneavoastra in calitate de client al nostru sa fiti notificat.