Logistica si Transport

Va oferim posibilitatea de a depozita si administra diferite tipuri de marfuri, bunuri si obiecte personale, articole de tip office si mobila. Logistica noastra include servicii de depozitare pe rafturi si in bloc pe raza Municipiului Bucuresti, prin depozitul nostru aflat in Sectorul 3 in incinta Faur. In plus, tot ca parte a resurselor noastre intra si personalul nostru, personal ce este calificat. De asemenea, logistica noastra mai cuprinde si o manipulare moderna si dotari de cea mai buna calitate, dar si servicii ireprosabile.

Logistica, cea mai buna solutie!

Avem capacitatea necesara de spatii pentru clientii nostri din Bucuresti cat si cea de a livra ulterior marfa conform cerintelor acestora. In acest fel, clientii nostri au parte de cele mai bune servicii de acest gen.

In depozitul nostru din incinta Faur putem oferi Servicii de logistica pentru clientii nostri:

• depozitare;
• picking;
• sortare colete formare pachete promotionale;
• colectare;
• livrari dedicate sau in grupaj.

Astfel, compania noastra este mai mult decat pregatita din punct de vedere logistic pentru a putea face fata cu succes oricarei cerinte si oricarei exigente.

In plus, avem si personalul gata sa va raspunda oricarei intrebari si sa va ofere informatiile de care aveti nevoie, cat si o cotatie gratuita.

Cotatie Gratuita OnLine