Portofoliu

bp

Bancpost S.A. beneficiaza de serviciile companiei Continental Movers din anul 2010 si recomanda compania mai sus mentionata in vederea folosirii serviciilor de relocare mobilier. Continental Movers da dovada de profesionalism, eficienta si corectitudine in respectarea tuturor termenilor si conditiilor contractuale, indreptatindu-ne sa recomandam cu toata increderea folosirea serviciilor de relocare si altor companii interesate.

-Bancpost

Banca Romaneasca recomanda calduros firma Continental Movers, furnizorul nostru pentru servicii de mutari mobilier, documente, echipamente IT si depozitare. Personalul acestei firme a dat dovada de profesionalism, seriozitate, receptivitate si eficienta, calitati reale pe baza carora putem confirma satisfactia noastra ca beneficiar al serviciilor prestate. In speranta ca va putem fi de ajutor in decizia pentru alegerea firmei de mutare care sa fie la nivelul cerintelor Dvs., va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile firmei Continental Movers.

-Banca Romaneasca
banca romaneasca
groupama

Incepand cu anul 2009si pana in prezent am colaborat cu firma Continental Movers in vederea realizarii serviciilor privind relocarea mobilierului, documentelor si echipamentelor speciale din diferitele agentii de pe teritoriul capitalei precum si din alte orase din tara. Ne exprimam aprecierea asupra calitatii, profesionalismului, corectitudinii si promptitudinii cu care echipa Continental Movers a realizat toate sarcinile contractuale. In consecinta, recomandam cu toata increderea si altor companii colaborari viitoare cu firma Continental Movers in vederea mutarii sediilor de firme sau echipamentelor speciale.

-Groupama

In urma colaborarii pe care am avut-o cu compania Continental Movers in vederea relocarii in si din strainatate a bunurilor diversilor nostri angajati, am fost foarte multumiti de corectitudinea si promptitudinea de care au dat dovada de fiecare data. Recomandam cu mare incredere folosirea serviciilor de relocare pe care le ofera firma Continental Movers, asigurandu-va de o colaborare la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate.

-Bank of Cyprus
bank of cyprus
european bank

Banca Europeana de Investitii - Filiala Romana a avut placerea de a coopera de doua ori cu firma Continental Movers, in 2008 si 2009. In ambele ocazii, aceasta firma a aratat un grad inalt de profesionalism si a reacționat prompt la nevoile Bancii de a muta mobilier si echipamente. Atitudinea excelenta a membrilor echipei Continental Movers si abilitatile organizatorice foarte bune ale managerilor companiei, fac din aceasta firma una de incredere. Recomand cu caldura Continental Movers altor companii si organizatii care planuiesc sa foloseasca servicii de mutari. Ne puteti contacta la sediul EIB din Bucuresti pentru informatii aditionale referitoare la serviciile furnizate de Continental Movers.

-Banca Europeană de Investiții

Recomandam serviciile companiei Continental Moverscu care am colaborat pentru mutarile si relocarile noastre, beneficiind totodata si de profesionalismul si eficienta de care au dat dovada in urma solutionarii tuturor cerintelor noastre. Colaboram cu firma Continental Movers incepand cu anul 2009 pentru serviciile de relocari ale bancii MKB Nextebank si ne exprimam aprecierea asupra calitatii serviciilor oferite.

-MKB Romexterra Bank
romextera