Spatii pentru depozitare
Punem lucrurile in miscare
Servicii dorite
Servicii de mutari
Relocari
Transport bunuri
Depozitare

Depozitare, Depozit in Bucuresti, Spatii Depozitare in Sector 3

Esti in cautarea unui spatiu de depozitare? Atunci te afli exact unde trebuie pentru noi iti oferim spatiile de depozitare de care ai nevoie, cu mentiunea ca depozitele noastre sunt in Bucuresti.

De altfel, compania noastra dispune de spatii de depozitare sigure si protejate cu sisteme profesionale de alarma. Totusi, un aspect important trebuie sa fie luat in calcul si anume acela ca oferim spatii de depozitare si inchiriere depozite doar pe raza municipiului Bucuresti, in depozitul nostru de 1500 m2 din incinta Faur.

Spatii depozitare pentru persoane fizice sau companii

In plus, depozitul nostru din Bucuresti este conceput pentru a fi folosit de persoane cat si de companii. Spatiile noastre de depozitare din Sectorul 3 se pot inchiria pe tot parcursului anului, atata timp cat acestea sunt disponibile. Acestea pot fi inchiriate atat pe termen scurt, mediu sau lung.

Asadar, pentru toti cei care cauta un spatiu de depozitare aflat in Bucuresti, raspundem cu profesionalism si celor mai exigente cerinte atunci cand vine vorba de inchirierea unui depozit in bucuresti. Ne adresam atat firmelor cat si persoanelor, angajamentul nostru este acela de a oferi clientilor nostri spatii de depozitare sigure si care dispun de sisteme de supraveghere. Tocmai din acest motiv oferim paza 24 de ore.

Pentru a afla mai multe detalii legate de spatiile de depozitare oferite de noi in Bucuresti, dar si pentru a beneficia de o cotatie a depozitului de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati.